Nova modna sezona na oddelku perila

Ni lepšega kot pričakati novo modno sezono z novim modnim perilom. Začetek pomladi je tradicionalno obarvan v nežne pastele, kot so svetlo rožnata, nebesno modra, barva breskve in pastelni odtenek pistacijevo zelene. Tudi materiali perila odražajo, da je pred nami toplejši del leta. Zračnost in lahkotnost sta ujeti v delikatno cvetlično čipko, prosojni materiali pa so kot nalašč, da poudarijo minimalistične kroje perila. Pastelni odtenki se dobro podajo tudi osnovnemu perilu, ki velikokrat igra vlogo vrhnjih oblačil, kot je modrček, ki se spremeni v poletni top, čez katerega samo ogrnete bombažno srajco ali pleteno jopico s kratkimi rokavi.

Obiščite oddelek perila v Nami in poleg novih kolekcij perila odkrijte nove kolekcije kopalk, ki vas pričakujejo že tudi v 3. nadstropju.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Triumph
55,00 €
Spodnje hlače Triumph
28,00 €
Nedrček Benetton
25,95 €
Spodnje hlače Benetton
12,95 €
Nedrček Cheek By Lisca
34,90 €
Spodnje hlače Cheek By Lisca
14,90 €
Nedrček Etam
19,99 €
Spodnje hlače Etam
7,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Cheek By Lisca
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno