Nova kolekcija znamke Comma: Safari in črte

Comma z novo kolekcijo prinaša svežino v poletno modo, ki jo navdihuje neizmerna lepota in divjina puščave Mojave, ki je znana po svoji surovosti in lepoti in je najmanjša in najbolj suha puščava v Severnoameriškem puščavskem pasu.

Ta kolekcija je prava oda naravi, ki se odraža v nežnih, a hkrati močnih barvnih tonih, ki spominjajo na neukročeno pokrajino. Nežna bela, skrivnostna črna in topla bež barva tvorijo osnovo, ki jo dopolnjujejo grafični vzorci listov, simbol rasti in življenja. Dolga krila, ki se nežno vijejo v vetru, so kot ples puščavskega peska, ki ga oblikuje veter. So simbol ženstvenosti in elegance, ki v kombinaciji s satenom in lanom ustvarjajo občutek lahkotnosti in svobode. Comma s tem ne prinaša le oblačil, ampak obljubo avanture, ki čaka, da jo odkrijete.

Črno-bela kombinacija pa je drzna izbira, ki odraža sodoben pristop h klasičnemu mornarskemu stilu, in je kot nalašč za tiste, ki si upajo stopiti izven ustaljenih okvirjev in izraziti svojo individualnost. Vsak kos iz kolekcije je zasnovan tako, da prinaša zgodbo, ki jo lahko nosite in živite vsak dan.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bluza kratek rokav Comma
59,99 €
Krilo Comma
99,99 €
Obleka Comma
119,99 €
Majica 3/4 rokav Comma
59,99 €
Blejzer Comma
129,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno