Nova kolekcija Triumph že v Nami

Blagovna znamka perila Triumph že od nekdaj ustvarja izdelke, ki vam nudijo izkušnjo, kot bi bilo perilo ustvarjeno prav za vas. Verjamemo v praznovanje individualnosti vsake ženske in menimo, da ena velikost in model ne ustrezata vsem. V novi kolekciji za pomlad in poletje, ki je že na voljo na oddelku perila v Nami, vas poleg njihovih brezčasnih modelov pričakujejo sveže barvne interpretacije kolekcije Triumph Amourette in Triumph Lift Smart.
Kolekcijo Amourette odlikujejo čipkasti modrčki v različnih stilih, ki nežno oblikujejo dekolte. Ustvarjeni so iz mehke in raztegljive čipke, ki objema telo, je videti elegantna in je prijetna na otip. Tokrat vas bo navdušila z modrčki in spodnjimi hlačkami v nežnih kožnih odtenkih in odtenkih bele kave.

V kolekciji Lift Smart so modrček, ki je oblikovan tako, da se brezhibno prilega vsaki obleki, tokrat ponudili tudi v živahni vijoličasti barvi. Pametna kombinacija raztegljive čipke ter kroja za dvig in zmanjšanje prsi skupaj z brezšivnim materialom poskrbi za naravno obliko prsi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Triumph
48,00 €
Spodnje hlače Triumph
14,00 €
Nedrček Triumph
55,00 €
Spodnje hlače Triumph
28,00 €
Nedrček Triumph
60,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Triumph
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno