Nova kolekcija torbic Karl Lagerfeld

Ikonična blagovna znamka znova preseneča z izjemno lepo kolekcijo torbic, nahrbtnikov in nakupovalnih torb, ki so že na voljo na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name.

Če vas navdušuje trend mini torbic, ne spreglejte pomanjšane različice prepoznavnih nakupovalnih torb Karl Lagerfeld. Najmanjši modeli, opremljeni z ročajema in nastavljivim pasom, so na voljo v črnem in rdečem usnjenem videzu ali kot vizualna poslastica v prosojni mrežici z vzorcem logotipa. Vse modele krasijo obeski v obliki črk K in L.

Velike nakupovalne torbe pa se tokrat ponašajo z ilustracijo legendarnega oblikovalca Karla Lagerfelda ali lično izpostavljenega logotipa.

Torbe Karl Lagerfeld so zaradi minimalistične oblike in obenem trendne umestitve kultnega logotipa prava izbira, če želite popestriti svoj casual slog ali vnesti v poslovno formalen stil malce več modne drznosti.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majhna torba Karl Lagerfeld
228,00 €
Majhna torba Karl Lagerfeld
228,00 €
Majhna torba Karl Lagerfeld
228,00 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
250,00 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
278,00 €
Srednja torba Karl Lagerfeld
199,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Karl Lagerfeld
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno