Nova kolekcija torbic Guess

Ko je govora o elegantnih ženskih torbicah brezčasnega dizajna, med blagovnimi znamkami, ki so prisotne na Naminem oddelku modnih dodatkov, gotovo izstopa znamka Guess. Znana je po premišljeni umestitvi logotipa v prefinjene vzore in po ta hip nadvse aktualni lunasti obliki torbic. V najnovejši kolekciji, ki je že na voljo v Nami, vas bodo nagovorili modeli s slamnato teksturo nakupovalnih in elegantnih pisemskih torbic, luknjičasta tekstura retro damskih ročnih torb ter izpostavljen logotip kot napis na preprosto oblikovanih nakupovalnih torbah ali umeščen v vzorec. Prav posebno mestu v srcu ljubiteljic modnih torbic pa si bodo izborile tudi večno modne prešite različice v črni in beli barvi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Srednja torba Guess
135,00 €
Nakupovalna torba Guess
145,00 €
Srednja torba Guess
155,00 €
Nakupovalna torba Guess
145,00 €
Majhna torba Guess
125,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Guess
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno