MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova kolekcija Ted Baker že v Nami

Nova modna sezona je pri premium blagovni znamki Ted Baker, ki je v Sloveniji ekskluzivno na voljo v Nami, namenjena poudarjanju ženstvenosti z luksuznimi detajli čipke, volančkov, obrobami in zanimivo teksturo tekstilij, ki skrbijo za izpostavitev vsakega njihovega oblačilnega kosa. Barvna paleta obsega najbolj modne odtenke in je kot taka primerna za prav vse dogodke in priložnosti. Izpostavljajo umirjeno nebesno modro, mornarsko modro, odtenke šampanjca in živahno rožnato barvo. Odtisi so raznoliko razpršeni in zaobjemajo kar nekaj aktualnih tem, od abstraktnih vzorcev do vintidž navdihnjenih rož, ki so v fotografskih različicah raziskane do mikro meril. Pletenine slavijo različne teksture, volumne in slojenje. Vsakdanjik modno povzdignite z daljšimi oblekami Ted Baker, ki jih lahko kombinirate z elegantnim suknjičem ali dežnim plaščem.

Obiščite ženski oddelek Name in odkrijte novo kolekcijo Ted Baker, ki s svojimi izbranimi materiali skrbi tudi za trajnost in s tem svetlo prihodnost našega planeta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Ted Baker
295,00 €
Blejzer Ted Baker
325,00 €
Obleka Ted Baker
215,00 €
Obleka Ted Baker
325,00 €
Torbica Ted Baker
52,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ted Baker
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno