Nova kolekcija Ted Baker: modni poklon poletju

V Namo je prispela nova poletna kolekcija angleške premium blagovne znamke Ted Baker. Tokrat izpostavljamo še bolj barvite makro cvetlične vzorce v modri, rumeni in rožnati barvi. Ti krasijo dolge obleke in poletne suknjiče.

Bela barva je rezervirana za elegantne ženske kose, kot so suknjiči, trenči, hlače in puloverji. Za modni preobrat v beli zgodbi poskrbijo detajli, kot so plise na hrbtni strani balonarja in luknjičasti vzorci na pletenem puloverju.

Trendu volančkov se pri znamki pridružujejo s prav posebnimi volančki, imenovanimi meduza volančki, ki so videti odlično na lahkotnih poletnih oblekah v videzu svilenega šifona. Slednje so kot nalašč, ko izbirate popolno koktajl obleko.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Ted Baker
325,00 €
Obleka Ted Baker
255,00 €
Balonar Ted Baker
555,00 €
Jakna Ted Baker
295,00 €
Majica dolg rokav Ted Baker
145,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Alja Dermastja

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno