Nova kolekcija superg Copenhagen Studio za skandinavski šik

Blagovna znamka Copenhagen Studio v svoji novi kolekciji sledi skandinavski minimalistični estetiki. Obutev, natančneje superge v enobarvni različici, se spogleduje z estetiko devetdesetih in je kot taka nadvse primerna za najrazličnejše stajlinge. Živahno zelena obleka iz satena bo tako npr. videti zelo aktualna ob mat črnih, malce bolj robustnih supergah Copenhagen Studio iz recikliranega neoprena. Medtem ko za odtenek bolj klasična različica iz gladkega in semiš usnja popolnoma ustreza trendu sproščenega kroja suknjiča in ujemajočih hlač. Pomislite na kombinacijo prevelike poslovne obleke v barvi šampanjca in belih superg Copenhagen Studio z detajlom tanke črne črte na podplatih.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Superge Copenhagen Studio
190,90 €
Superge Copenhagen Studio
199,90 €
Superge Copenhagen Studio
200,90 €
Superge Copenhagen Studio
200,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Copenhagen Studio
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno