Copenhagen Studio za skandinavski šik, 50% ugodneje

V času posezonskih popustov med 01. septembrom in 31. decembrom, lahko obutev znamke Copenhagen Studio kupujete 50 % ugodneje.

Blagovna znamka Copenhagen Studio v svoji pomladno poletni kolekciji sledi skandinavski minimalistični estetiki. Obutev, natančneje superge v enobarvni različici, se spogleduje z estetiko devetdesetih in je kot taka nadvse primerna za najrazličnejše stajlinge. Živahno zelena obleka iz satena bo tako npr. videti zelo aktualna ob mat črnih, malce bolj robustnih supergah Copenhagen Studio iz recikliranega neoprena. Medtem ko za odtenek bolj klasična različica iz gladkega in semiš usnja popolnoma ustreza trendu sproščenega kroja suknjiča in ujemajočih hlač. Pomislite na kombinacijo prevelike poslovne obleke v barvi šampanjca in belih superg Copenhagen Studio z detajlom tanke črne črte na podplatih.

Do 31. decembra izkoristite 50 % popust na obutev znamke Copenhagen Studio, sezone pomlad-poletje 2023.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Superge Copenhagen Studio
190,90 €
Superge Copenhagen Studio
199,90 €
Superge Copenhagen Studio
200,90 €
Superge Copenhagen Studio
200,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Copenhagen Studio
Lektorirala: Mojca Zemljak

*Akcija velja od 01. septembra do 31. decembra 2023. Akcija velja v veleblagovnici in v spletni trgovini nama.si.

**Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno