Nova kolekcija Schiesser že v Nami

Blagovna znamka Schiesser pri oblikovanju kakovostnega in udobnega perila že 150 let združuje tradicijo in duh sodobnega časa. Odlikuje jih posebna tehnika šivov, ki jih skorajda ne opazite, če ne pogledate povsem od blizu, temu primerno pa jih tudi ne čutite na koži.

Najnovejša kolekcija za pomlad in poletje poleg vrhunsko oblikovanih modrčkov brez opore in njihove športne različice, nadvse udobnih in prilegajočih spodnjih hlačk ter spodnjih majic v klasični beli, kožni, črni, nežno rožnati, mentolovi in sinje modri barvi ponuja še vrhunska oblačila za spanje. Slednje lahko brez težav v kombinaciji s spodnjimi majicami nosite tudi kot ležerna oblačila za doma. Na oddelku perila v Nami pa vas pričakuje tudi že najnovejša kolekcija kopalk Schiesser, ki se tokrat spogleduje z aktualnim mornarskim slogom. Poleg tropskih vzorcev prevladujejo še črtasti motivi ter kombinacija rdeče, bele in modre barve.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Schiesser
39,95 €
Nedrček Schiesser
49,95 €
Nedrček Schiesser
34,95 €
Spodnje hlače Schiesser
14,95 €
Spodnja majica z naramnicami Schiesser
19,95 €
Pižama spodnji del dolge hlače Schiesser
44,95 €
Dvodelne kopalke Schiesser
89,95 €
Enodelne kopalke Schiesser
89,95 €
Dvodelne kopalke Schiesser
79,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Schiesser
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno