Nova kolekcija sandal in natikačev Ugg

Ikonična blagovna znamka UGG vas bo to pomlad in poletje 2023 navdušila s svojimi klasičnimi poletnimi uspešnicami, kot so njihove sandale s platformo z različno visoko peto in obrobo iz jute v barvi konjaka, zlatem odtenku in črni barvi ter ikoničnimi silhuetami, ki so jih za to priložnost preoblikovali v nove, sveže oblike, pri čemer ohranjajo svojo UGG-dediščino.

Tako različica sandal kot natikačev Ashton, katerih oblika se zgleduje po istoimenskih škornjih, prilagodita svoji ikonski silhueti poletju. Sandale in natikači z odprtimi prsti imajo debel EVA in gumijast podplat, ki je zasnovan za celodnevno udobje. Zapiranje na sistem ježka na paskih omogoča prileganje različnim širinam stopal. Tovrstne sandale in natikače so kot nalašč za kombinacijo z nadvse modnimi cargo hlačami s številnimi žepi in pasovi.

Tu so še barvite sandale iz vodoodporne pene, ki to poletje nadomestijo kosmatene različice. Sandale so izjemno lahke in sodobne mladostne oblike ter kot take prava popestritev preprostih poletnih stajlingov.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Natikači Ugg
119,90 €
Sandali Ugg
119,90 €
Sandali Ugg
129,90 €
Sandali Ugg
64,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ugg
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno