MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova kolekcija perila in pižam Esprit

Najnovejša kolekcija spodnjega perila blagovne znamke Esprit vas bo navdušila s pastelnimi odtenki, ženstveno čipko in kroji, ki se prilegajo različnim postavam. Ne spreglejte različnih modelov modrčkov brez žic, ki so popolna izbira za vsakodnevno nošenje. Če so vam ljubše različice z žičnato oporo, pa lahko izbirate med klasičnimi gladkimi modeli, čipkastimi modrčki in igrivimi različicami s potiski pik v kombinaciji s čipko. K vsem modrčkom lahko izberete ujemajoče spodnje hlačke v istem vzorcu in barvi. Navdušujoče so tudi enobarvne pižame z nadvse zanimivimi detajli na hrbtnem izrezu, medtem ko kroji ostajajo minimalistično izčiščeni, zato jih brez težav lahko nosite tudi kot oblačilo za doma.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Esprit
39,99 €
Spodnje hlače Esprit
22,99 €
Nedrček Esprit
39,99 €
Nedrček Esprit
39,99 €
Pižama zgornji del dolg rokav Esprit
39,99 €
Pižama spodnji del dolge hlače Esprit
49,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Esprit
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno