Nova kolekcija Olsen: Praznovanje barv in elegance

Blagovna znamka Olsen, ki jo najdete na ženskem oddelku v Nami, vas bo tokrat navdušila s kolekcijo za pomlad in poletje 2024, ki združuje energične barve, cvetlične vzorce in brezčasne kroje. Nova kolekcija prinaša svežino in eleganco, ki se odlično ujemata s toplejšimi meseci, ter vsaki ženski omogoča, da izrazi svoj edinstveni slog. V središču kolekcije so živahni odtenki rumene in zelene, ki so popolni za poživitev garderobe in se odlično kombinirajo med seboj, z džinsom in z belo barvo. Poleg teh živahnih odtenkov kolekcija vključuje tudi pomladne lila pastele, ki skupaj z belo in svetlo modro ustvarjajo mehak in romantičen videz. Ravnodušne vas gotovo ne bodo pustile niti bluze in majice s cvetličnimi vzorci, ki jih z lahkoto kombinirate z belim ali klasičnim džinsom. Kroji v kolekciji so vedno zasnovani tako, da se podajo različnim ženskim postavam, kar omogoča, da prav vsaka ženska najde nekaj zase. Tokrat priporočamo širši model hlač s potiskom iz lahkotnega poletnega materiala, v katere se boste gotovo zaljubile in jih nosile več sezon zaporedoma, ne da bi hlače pri tem izgubile svoj modni čar. Kolekcija je zasnovana z mislijo, da oblačila enostavno kombinirate med seboj in ustvarite različne modne videze tako za vsakdanje kot bolj formalne priložnosti.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Olsen
139,99 €
Bluza dolg rokav Olsen
79,99 €
Dolge hlače Olsen
109,99 €
Blejzer Olsen
139,99 €
Majica kratek rokav Olsen
99,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Olsen
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno