MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova kolekcija obutve Copenhagen Shoes vas bo navdušila

Nova kolekcija Copenhagen Shoes za pomlad in poletje 2024 je popolno združenje klasičnih in sodobnih elementov, ki odražajo duh nordijske estetike. Z uporabo visokokakovostnih materialov, izjemne izdelave ter premišljenega oblikovanja Copenhagen Shoes nadaljuje zavezanost k ustvarjanju obutve, ki ni le videti dobro, temveč zagotavlja tudi udobje in trajnost. Glavna značilnost kolekcije pomlad in poletje 2024 so na prvi pogled minimalistični dizajni, ki so obogateni z raznolikimi detajli in subtilnimi dodatki. Tako so sandale, ki spominjajo na pohodne sandale, izdelani iz raztegljivega usnja, ki ustvarja zanimivo teksturo, druge odlikuje živalski motiv na usnju v zlati barvi. Pri Copenhagen Shoes se zavedajo tudi pomena trajnosti in kakovosti, zato so vsi čevlji izdelani iz najboljših materialov, ki so skrbno izbrani za vzdržljivost in udobje. Poleg tega se zavzemajo za etično proizvodnjo, ki spoštuje delovne pogoje in okolje. Torej, ne glede na to, ali se boste odločili za mokasinke z nizko peto, elegantne balerinke ali udobne sandale, vsak par bo dobrodošla popestritev brezčasne minimalistične elegance.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Sandali Copenhagen Shoes
104,50 €
Sandali Copenhagen Shoes
124,50 €
Sandali Copenhagen Shoes
94,50 €
Mokasini Copenhagen Shoes
129,50 €
Mokasini Copenhagen Shoes
134,50 €
Balerinke Copenhagen Shoes
114,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Copenhagen Shoes
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno