MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova kolekcija Milestone za šik udobje

Zunanja oblačila niso le tisti del stajlinga, ki je lahko najbolj priročen, temveč poskrbijo tudi za šik piko na i. Priznana nemška blagovna znamka Milestone je tako najboljši naslov za elegantne jakne vseh vrst, ki prepričajo z dizajnom, materialom in izdelavo zunaj kratkotrajnih modnih trendov.

V Namo je tako že prispela njena nova kolekcija za pomlad in poletje, v kateri lahko najdete vse od usnjenih jaken, površnikov, brezrokavnikov, lahkotnih bund in suknjičev v najrazličnejših materialih.

Ker so pri znamki, ki že od sredine devetdesetih stoji za popolno simbiozo modnega dizajna in tehničnih inovacij, tudi privrženci živahnih barv, so njihovi kosi izredno hvaležni za kreativno kombiniranje.

In kako jih to sezono nositi? Ne glede na tip jakne boste velik modni učinek dosegli z nošenjem v kombinaciji s klasičnimi kavbojkami, elegantnejšimi hlačami s širokimi hlačnicami ali s plisiranimi krili srednje dolžine. K omenjenim kombinacijam se odlično podajo tudi šik superge ali brezčasni salonarji.

Nova kolekcija Milestone že čaka na vas v Nami, da jo spoznate čisto od blizu.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jakna Milestone
421,00 €
Brezrokavnik Milestone
179,00 €
Jakna Milestone
265,00 €
Jakna Milestone
349,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Milestone
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno