SEZONSKI POPUSTI: Ženstvena in elegantna kolekcija Luisa Spagnoli, 50% ugodneje

V Namo je že prispela nova, vedno izrazito ženstvena, elegantna in uglajena kolekcija prestižne italijanske blagovne znamke Luisa Spagnoli. Kolekcijo za pomlad in poletje 2024 navdihujeta ustvarjalna ženska intuicija ter večplastno vsakdanje življenje sodobne ženske. Kot rezultate tega lahko občudujemo oblačila in modne dodatke, ki v tipičnem slogu Luise Spagnoli združujejo tradicijo in modernost. Kalejdoskop barv in navidezna preprostost sta le dva od spojev, ki zaživi v modni zgodbi Luise Spagnoli. Kolekcija je namenjena ženski, ki svobodno pripoveduje svojo zgodbo. Je ponosna na svoje odtenke in razlike. Je drzna in milostna ter se zaveda svojih omejitev.

SPLETNI NAKUP

POZOR: Sezonski popusti v Nami so v polnem teku! Z -50 % popustom boste vašo priljubljeno znamko lahko nakupovali vse do 31. 8. 2024. Pohitite in ujemite modne kose po najboljših cenah.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Blejzer Luisa Spagnoli
562,00 €
Pleten pulover Luisa Spagnoli
276,00 €
Obleka Luisa Spagnoli
693,00 €
Dolge hlače Luisa Spagnoli
237,00 €
Bluza dolg rokav Luisa Spagnoli
370,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Luisa Spagnoli
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno