Nova kolekcija kopalk Emporio Armani že v Nami

Novo kolekcijo kopalk blagovne znamke Emporio Armani ne morete spregledati, bodisi lovite poletne trenutke na premcu jadrnice ali pa uživate pod borovcem na osamljeni plaži Mediterana. V ospredju kolekcije so minimalistične dvodelne in enodelne kopalke, ki so svoj navdih našle v srfarskih kostimih iz neoprena. Odlikujejo pa jih tudi modni detajli, ki jih povezujemo s svetom jadranja. Modrček kopalk je tako po kosti zaključen s paspulo v obliki vrvi, naramnice enodelnih in dvodelnih kopalk pa krasi športna kovinska zaponka. Simbolni elementi morskega sveta se lepo podajo h klasičnim belim, črnim in morsko modrim tonom. V dodelanem Armanijevem slogu najdete tudi oblačila za na plažo, ki se odlično ujemajo s kolekcijo kopalk.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke enodelne Emporio Armani
180,90 €
Kopalke enodelne Emporio Armani
141,90 €
Kopalke dvodelne Emporio Armani
131,90 €
Bluza za plažo Emporio Armani
121,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Emporio Armani
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno