MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova kolekcija Kaos: Čutna upornica

Nova kolekcija blagovne znamke Kaos v ospredje postavlja neoromantično in bojevniško junakinjo, ki pri svojih oblačilnih kombinacijah spretno in elegantno manevrira med praktičnostjo in prefinjenostjo. Ključno je ravnovesje, ki ga doseže z združevanjem vsestranskih bombažnih ter viskoznih visokokakovostnih kosov v nevtralnih odtenkih, kot so bež, kaki in modra, s subtilnimi pleteninami in materiali v videzu satena. Nov koncept elegance blagovne znamke Kaos v kolekciji izpostavlja kose, ki jih poljubno kombinirate med seboj: cargo hlače, brezrokavnike, dolga krila, tope s prefinjenimi detajli, kot so kiparski naborki, ter čutne bluze iz satena. Pred vami je kolekcija, ki združuje praktičnost vsakodnevnih oblačil s prefinjenostjo detajlov in izbranih materialov.

Obiščite oddelek ženske mode v Nami in odkrijte novo kolekcijo blagovne znamke Kaos.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bluza kratek rokav Kaos
128,00 €
Krilo Kaos
178,00 €
Bluza dolg rokav Kaos
178,00 €
Dolge hlače Kaos
178,00 €
Obleka Kaos
267,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Kaos
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno