Nova kolekcija G-Star ekskluzivno v Nami

Blagovna znamka G-Star slovi kot ena najbolj kreativnih in inovativnih znamk na področju oblikovanja oblačil iz džinsa. Poleg tega se v veliki meri ukvarjajo s trajnostnimi praksami in veliko časa namenijo temu, da modo približajo okolju prijaznejšim rešitvam, vse od izbire tkanin do proizvodnih postopkov. Med njihove najnovejše uspehe na področju trajnosti sodi posebna tehnika barvanja džinsa, barvanje s peno, pri kateri se ne izgubi niti kapljica vode, za prenos barvila indigo na tkanino pa se porabi tudi manj kemikalij.

V novi jesenski kolekciji, ki je že na voljo v Nami, boste poleg džinsa našli tudi nadvse trendne cargo hlače, skrajšane suknjiče s poudarjenimi rameni, srajčne obleke, bunde in puloverje, ki so obvezni del garderobe, navdihnjene z uličnim stilom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna G-Star
309,95 €
Dolge hlače G-Star
139,95 €
Blejzer G-Star
189,95 €
Obleka G-Star
179,95 €
Pulover G-Star
109,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: G-Star
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno