MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova kolekcija Fracomina za živahno in modno eleganco

Nova poletna kolekcija blagovne znake Fracomina, ki vas v Naminem kotičku na oddelku ženske mode vabi na poletno popotovanje od mestnih metropol do najbolj eksotičnih pokrajin, je navdihujoča zgodba toplih in živahnih odtenkov, ki se z elegantno drznostjo spustijo v vrtinec ženstvenih silhuet.

Za živahen začetek poletja predlagajo tople zemeljske barve, sinje modre odtenke in snežno belo barvo. Oblačila, ki so poudarjena z nenavadnimi detajli, volančki, naborki, plisejem in asimetrijo. Modno razpoloženje nadaljujte z džinsom, ki ga popestrite s topi v živahnih sadnih barvah, ter širokimi hlačami in plapolajočimi oblekami – v ”vitaminskih” in poletnih barvnih blokih. Ne spreglejte niti zapeljivih živalskih potiskov, pletenin ter elegantnih kompletov v najbolj ikoničnem paru, beli in črni.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Dolge hlače Fracomina
145,90 €
Krilo Fracomina
134,90 €
Obleka Fracomina
261,90 €
Bluza dolg rokav Fracomina
82,90 €
Majica kratek rokav Fracomina
115,90 €
Top Fracomina
126,90 €
Blejzer Fracomina
207,90 €
Obleka Fracomina
155,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Fracomina
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno