Nova kolekcija Esprit Heritage

Koncept nove Espritove kolekcije se osredotoča na trajnosten  in sofisticiran življenski stil in hkrati v ospredje postavlja nove modne kose, ki poosebljajo udobje in kontinuiteto. Kolekcija, ki je ustvarjena, da traja.

Sprememba tukaj in zdaj! Novi modni trendi, ki prinašajo brezčasne modne kose in nudijo neštete modne kombinacije, so navdihnjeni z naravnimi elementi -zemljo, zrakom in vodo. Nova kolekcija ponuja široko paleto trajnostnih modnih izdelkov, vse od klasičnih črtastih srajc in  lanenih hlač, pa do mehkih puloverjev, brezčasnih “vintage” kavbojk in klasičnih srajc iz denima. Izdelki, ki so pripravljeni na “tukaj in zdaj”.

Ženski enobarven pajac s plisirano teksturo v zgornjem delu.
Raven kroj jopice s tekstilnim pasom.
Žensko plisirano krilo z asimetričnim spodnjim robom.
Ženski enobarven Esprit plašč.

Poleg modernih krojev in oblik, so najpomembnejši del nove kolekcije trajnostni “premium” materiali. Naravni lan, konoplja in organski bombaž lepo dopolnjujejo bolj tehnične materiale, kot so Tencel, elastic T400® in Coolmax®. Zahvaljujoč novim tehnologijam je tudi denim zasnovan tako, da je njegova proizvodnja okolju prijaznejša in na okolju pušča minimalni odtis. Uporabljene so naravne barve, pridobljene iz bio-razgradljivih rastlin, ki ustvarjajo čudovito pastelno paleto in so hrkati nežne do okolja.

Kolekcija Pomlad 2021 predstavlja novo poglavje v razvoju blagovne znamke Esprit, ki na ta način zgolju potrjuje svojo članstvo v klubu premium blagovnih znamk.


Naslovna fotografija: Esprit

Aktualno