MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova kolekcija Didriksons že v Nami

We collect sunset (Zbiramo sončne zahode) je najnovejša pomladna kolekcija švedske blagovne znamke Didriksons. Tako kot pomlad obarva naravo v nežne barve in tako kot se morska gladina, ko vanjo potone sonce, lesketa v prekrasnih odtenkih sončnega zahoda, je tokratna kolekcija prehodnih jaken in vetrovk navdihnjena z odtenki, ki pripadajo najlepšemu letnemu času, pomladi. Navdušili vas bodo pastelni pistacijevo zeleni toni, bledo vijoličasta barva, temno modra in klasični peščeni odtenki. V Nami na oddelku ženske mode si oglejte najnovejše jakne, parke in dežne plašče ter odkrijte svojo najljubšo, trajnostno obarvano različico.

Naložba v parko oziroma prehodno jakno Didriksons, ki jo lahko nosite vse leto, je, kot bi imeli ob sebi zanesljivega prijatelja, pripravljenega na vsako vreme. To ni samo jakna; je vaš ščit pred dežjem in vetrom, medtem ko ste tudi dobro in modno oblečeni.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Prehodna jakna Didriksons
180,00 €
Prehodna jakna Didriksons
300,00 €
Balonar Didriksons
320,00 €
Prehodna jakna Didriksons
270,00 €
Prehodna jakna Didriksons
250,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Didriksons
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno