Nova kolekcija Deha za najbolj sproščeno in modno pomlad

Italijanska modna znamka Deha je specializirana za oblikovanje vsestranskih in udobnih oblačil za ženske, ki cenijo eleganco, trende in dobro počutje. Znana je tudi po visokokakovostnih tkaninah, edinstvenem dizajnu, ki se spogleduje s plesno uniformo, in zavezanosti trajnosti.

Nova pomladno-poletna kolekcija slavi zračno silhueto. Sproščene kroje poudarjajo zanimivi detajli, kot so potezne vrvice, s katerimi lahko po želji preoblikujete oblačilo oziroma ustvarjate dodatne volumne in naborke. Majice in hlače odlikujeta mehka bombaž in viskoza, ki sta odlična izbira za toplejše mesece. Značilne barve znamke Deha, ki opredeljujejo novo kolekcijo, vključujejo intenzivne odtenke rožnate barve, olivno zeleno ter nevtralne tone, kot so bela, bež in črna. Kot posebnost naj izpostavimo še cvetlične vzorce, ki športno udobnim oblačilom pričarajo tudi všečen modni pečat.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Deha
119,00 €
Majica kratek rokav Deha
89,00 €
Bluza kratek rokav Deha
80,00 €
Dolge hlače Deha
147,00 €
Obleka Deha
150,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Deha
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno