Nova kolekcija Comma, za urbano in elegantno žensko, že v Nami

Predstavljamo vam novo, svežo in barvito kolekcijo blagovne znamke Comma, ki tako kot zmeraj z dovršenimi kroji, materiali in pozornostjo do detajlov nagovarja urbano in elegantno žensko.

Kolekcije oblačil Comma so vedno oblikovane z mislijo na poslovno žensko, ki želi biti v koraku z modnim časom in prisega na kose, ki jih lahko vedno kombinira med seboj. Prav zato so to pomlad veliko pozornosti namenili enobarvnim oblačilom, ki poskrbijo za resnično udaren in obenem eleganten slog. Od nebesno modre do koralno rdeče. Od peščeno nevtralne do temno modre. Vsi odtenki se odlično ujamejo med seboj in, kar je še pomembneje, so kot nalašč za kombinacijo z večno belo bluzo v različnih krojih ali prefinjenim belim topom iz delikatne čipke. Klasičnih kosov v kolekciji je res veliko, od odlično krojenih suknjičev do tajliranih oblek. Verjamemo, da boste svoj popoln kos znamke Comma v Nami našli tudi vi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Suknjič Comma.
149,99 €
Hlače Comma.
99,99 €
Top Comma.
59,99 €
Plašč Comma.
179,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Comma

Aktualno