Nova kolekcija Armani Exchange že v Nami

Nova pomladno-poletna kolekcija Armani Exchange znova spretno manevrira med sproščenim slogom, navdihnjenim z ulično modo, in vedno aktualno sproščeno eleganco. Barvna shema zajema tako živahne odtenke, kot so sinje modra, smaragdno zelena in rožnata, kot nevtralno črno, temno modro, bež in belo, ki se odlično dopolnjujejo med seboj ali pa delajo družbo zgoraj omenjenim odtenkom. Silhueta je sproščeno elegantna, kar omogoča, da ženska med gibanjem občuti vso svobodo, vendar ne na račun brezobličnih oblačil.

Med poletne modne hite se bodo gotovo vpisali njihovi barviti topi brez rokavov, ki jih lahko nosite tako poleg džinsa kot širše krojenih hlač. Elegantno sproščene hlače v videzu svilenega satena, ki se podajo k oprijetim topom iz trikotaže, pa poletne obleke in kompleti iz lahkotnih, delno prosojnih materialov. Na modno prizorišče se znova vrača tudi oprijeto krilo dolžine do kolen iz trikotaže, ki ga pri Armani Exchange ponudijo v kombinaciji s topom in brezrokavnikom.

Ne spreglejte niti njihovih gladkih poletnih pletenin, ki so kot nalašč za sproščeno kombinacijo z bermuda kratkimi hlačami in funkcionalnimi vetrovkami, ter seveda klasične t-majice, brez katerih ni popolnega džins stajlinga.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Top AX
155,00 €
Krilo AX
135,00 €
Obleka AX
180,00 €
Top AX
115,00 €
Dolge hlače AX
190,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: AX
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno