MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nova kolekcija Armani Exchange A|X že v Nami

Začnite dihati zrak nove pomladno-poletne sezone z novo kolekcijo Armani Exchange. V objem vrhunskega in urbanega stila vas bo tokrat popeljala ikonična kolekcija, ki je svoj navdih našla v minimalizmu in igrivi preprostosti 90. let.

V ospredju ženske kolekcije so barve, ki združujejo urbani duh sodobne mode z Armanijevo italijansko privlačnostjo. Poleg nevtralne bele in črne so glavne junakinje nove zgodbe še siva, rožnata in modra barva. Kroji so izčiščeni, tako da igra med prosojnimi in neprosojnimi materiali zaživi v vsej svoji organski obliki.

Kolekcijo krasijo živahni pop poudarki potiski v obliki potiskov: listi, valovi in rože so ponazorjeni v abstraktnih oblikah in pomešani z logotipom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka AX
264,90 €
Majica kratek rokav AX
149,90 €
Dolga jopa AX
174,90 €
Obleka AX
194,90 €
Kratke hlače AX
119,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Armani Exchange
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno