Nova inovativna in igriva kolekcija Dixie

Nova kolekcija blagovne znamke Dixie se poigrava s trendi na eklektičen in obenem zelo zapeljiv način. Namenjena je ženski, ki modo živi kot vrtiljak in uživa v kameleonskih preobrazbah. Za kolekcijo je značilna močna modna vsebina, ki je tokrat prevedena v prave umetniške potiske in inovativnost uporabe materialov, tkanin in volumnov. Barvna paleta sega od pastelnih odtenkov pudra in lila barve do drznejših tonov, kot so koralna, limeta in morsko modra. Tako kot se za poletje spodobi, boste v kolekciji našli čudovite obleke iz bombaža in viskoze s potiskanimi ali vezenimi motivi, kostime, sestavljene iz suknjiča, bluze in hlač, ter izjemno ženstvene bluze in obleke z vezeno čipko San Gallo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Dixie
158,50 €
Kratke hlače Dixie
90,50 €
Blejzer Dixie
214,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Dixie
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno