Nova dišava znamke Yves Saint Laurent Beauté: Black Opium Illicit Green

Prihaja novo vznemirjenje. Klic na zabavo pod bleščečimi neonskimi lučmi, ki traja do jutra. Drzno. Eksperimentalno. In tako zelo poželjivo, da bi moralo bit prepovedano…

S parfumsko vodo Black Opium Illicit Green drzna ikona znamke YSL Beauty vstopa na nočno sceno z norim in eksperimentalnim dišavnim koktajlom. Zelen rastlinski akord, ki značilnemu akordu črne kave, čutnega belega cvetja in hipnotične vanilje dišave Black Opium, doda poživljajočo svežino.

Nova dišava je rezultat edinstvenega sodelovanja dveh navdihujočih in talentiranih žensk. Parfumske mojstrice Nathalie Lorson (IFF) – ene izmed štirih parfumerjev, ki so ustvarili izvorno parfumsko vodo – genialne skladateljice dišav, za katero je »parfum užitek«. Nova ustvarjalna sila pa je miksologinja Margot Lecarpentier, lastnica Combat Belleville, dobitnica nagrade 2019 Cocktails Spirits Paris za najvplivnejšo točajko in najvplivnejši bar.

Neonsko zelena osvetli glamurozne črne bleščice stekleničke kot halucinogena električna avra. Sije na lepoto Zoë Kravitz, ki je obraz dišave Black Opium že od leta 2018. V novi kampanji Illicit Green nas vleče v praznični svet vznemirljivega koktajla…

Čutna supermoč dišave. Drznite si.

Senzorično potovanje koktajla. Pretresite.

Senzacionalna drznost YSL. Začutite.

Skrivnostna formula nove dišave, ki jo je navdahnil koktajl? Začnemo z dodajanjem sestavin v mešalnik in mešanjem značilnega akorda Black Opium:

Poživljajoč odmerek akorda sveže črne kave, ki ga je navdahnila sveža kava iz espresso avtomata. Val čistega adrenalina, ujetega neposredno iz skodelice in preoblikovanega v dišavno noto za YSL Beauty.

Razkošen ščepec čutnega Jasmine Superinfusion iz Indije. Sodoben pogled na cvet, ustvarjen za YSL Beauty, da pokaže njegove najbolj sveže in najbolj cvetne plati; ta izjemno ženstvena roža okrepi sijaj dišave. Slasten absolut pomarančnega cveta pa doda kanček privlačnosti.

Dekadenten odmerek vrhunskega izvlečka hipnotične burbonske vanilje iz Madagaskarja, dragocen izvleček, ki razkrije globoke, skrivnostne in tople vibracije stroka z okusnimi balzamičnimi toni.

Dobro pretresite in ikonični mešanici dajte pridih sveže energije z novim rastlinskim akordom Illicit Green:

Živahen preobrat super esence zelene mandarine iz Italije. Bolj zelena od pomaranče, slajša od limone, trajnostno pridobljeni citrusi, ustvarjeni za YSL Beauty, so krona koktajla s svojimi penečimi, pikantnimi in sočnimi platmi.

Hrustljav zelen pridih akorda figovega lista. Tako hrustljav, da lahko praktično slišite list, ki ga zmečkate v rokah. Akord doda svojo lesno, rahlo grenko bohotnost – kot kanček angosture.

Razkošne rezine akorda sočne fige. Najbolj čutni plodovi dajejo okusno in mesnato sredico. Zelena mlečna sladkost, ki jo je poustvarila parfumska mojstrica, se zlije s akordom kremastega belega cvetja in balzamično vaniljo.

Zdaj pa si drznite. Pretresite. Začutite. Parfumska voda Black Opium Illicit Green.

_

Naslovna fotografija: Yves Saint Laurent

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno