Nova dišava Miss Dior Blooming Bouquet

Ob lansiranju leta 1947 je Christian Dior sanjal o tem, da bi predstavil dišavo, ki bo popolno nasprotje sivini tistega časa in bo ženskam prinesla veselje.

Blooming Bouquet predstavlja cvetlice in nam jih ponuja kot živahen vir renesanse.
Dišava slavi sijaj in kipi od živahnosti, ki je njen zaščitni znak.

Naročje divjih cvetlic v barvah živahne roza, nežne vijolične in azurno modre. Raznobarvni šopek v barvah svobode.

Ljubezen je v zraku

Kaj če bi bila ljubezen kot Miss Dior Blooming Bouquet?
Trenutek, ko se čas ustavi, ko se vsi akordi pojavijo in se prepletajo ter razkrivajo tisto, kar je očitno. Ta dišava je popoln prikaz ljubezni na prvi pogled – razburljiva, vznemirljiva, večna …

Miss Dior Blooming Bouquet nam predstavi ljubezensko zgodbo v dišavi kontrastov, kjer je uvod tako živahen in odločen, kot je ljubezen na prvi pogled – dotik sočne in rahlo grenke bleščeče bergamotke.

Sledi nota damaščanske vrtnice – prefinjena in večplastna, kot strastna ljubezen. V vsej svoji lepoti se prikazuje v sladkih žametnih cvetovih in lahkotnih sadnih poudarkih. Združena z zapeljivo in bohotno potoniko, ki je obogatena z dotikom pačulija. Skoraj nezaznaven, a še kako pomemben, pačuli poudari cvetlice, ki kraljujejo v dišavnem šopku.
Na koncu se ljubezen ugnezdi v lahkotni tančici nežnih mošusov. Eleganten dotik, ki ovije z lepoto dišave, ki traja in traja …

Modni dotik

Steklenička Miss Dior Blooming Bouquet je zdaj še bolj prestižna kot kadarkoli prej. Tanjše, prosojno steklo, ki razkriva vabljivo rožnato vsebino in okras pletene modne pentlje, ki smo jo spoznali z novo dišavo Miss Dior Eau de Parfum.
Žakardni trak, ki krasi stekleničko, je ustvarjen v skrivnostnih ateljejih francoskih mojstrov Maison Faure. Vsak centimeter te dragocene pentlje, pletene s 368 nitkami, ima kar 12000 križanj niti in je narejen na tradicionalnih statvah.

Ljubezen je šopek z s čustvi, ki cvetijo

Modro nebo. Prelepe cvetlice, katerih barve predstavljajo eksplozijo odtenkov. Pogled Natalie Portman, uperjen v naše oči nas prepriča: “Ljubezen je šopek.”
Sijoča zvezda, ki bolj kot kadarkoli doslej uteleša dušo samozavestne in igrive Miss Dior, ki ljubi življenje.

Natalie Portman je ponosna naslednica Catherine Dior, ljubljene sestre Christana Diorja, ki je bila navdih za to znamenito dišavo. Izžareva vrednote in edinstvenost parfuma. Pogum, svoboda, ljubezen in mladost so vrednote, ki si jih je Christian Dior želel združiti v svoji prvi dišavi, ki bo pregnala sivino težkih časov.


Naslovna fotografija: Miss Dior Blooming Bouquet

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno