Nova barvita kolekcija perila Skiny

Blagovna znamka Skiny v novo sezono vstopa z igrivimi pomladnimi barvami. Oranžni, lila, pudrasto rožnati in modri odtenki so kot nalašč, da z njimi uskladite svojo barvno garderobo. Modrčki, spodnje hlačke in spodnje majice v enakem barvnem tonu pa lahko poskrbijo za kontrastno barvno igro, če perilo (spodnjo majico in modrček) nosite kot vrhnja oblačila.

Navdušil vas bo tudi pester izbor funkcionalnih krojev. Modrčki so tako na voljo v klasičnem kroju s penastimi košaricami in žičnato oporo, kot kroj v obliki triangela brez opore ali zgolj kot modrček top. Spodnje hlačke vas pričakujejo kot brazilke, tanga spodnje hlačke ali v klasičnem kroju z ženstveno čipkasto obrobo. Ne spreglejte niti njihove ponudbe oprijetega brezšivnega perila, ki ga tokrat odlikuje všečen valovit brezšivni zaključek.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Skiny
39,99 €
Spodnje hlače Skiny
19,99 €
Nedrček Skiny
34,99 €
Spodnje hlače Skiny
27,99 €
Spodnja majica z naramnicami Skiny
27,99 €
Spodnje hlače Skiny
17,99 €
Spodnja majica z naramnicami Skiny
49,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Skiny
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno