Nostalgija preplavlja našo dušo, Villeroy&Boch in kolekcija Toy’s delight

Prihaja najlepše obdobje v letu – Božično novoletni prazniki. Vreme postaja hladnejše in upamo, da bo kmalu začelo snežiti, to je znak, da prihaja dolgo pričakovani božič, sezona je tik pred vrati. Vrhunec praznovanja sta običajno božična in novoletna večerja in spomini na otroštvo ponovno oživijo. Villeroy&Boch ponuja prekrasne izdelke, s katerimi prikličemo stare božične tradicije. S tem ohranjamo tradicijo in jo posredujemo naslednjim generacijam, vsako praznovanje je dragocen spomin za prihodnje generacije.

VSI OBOŽUJEMO BOŽIČNO – NOVOLETNE PRAZNIKE

Ni bolj tradicionalnega praznika, kot je praznovanje Božiča. Ne glede na to, ali ste mladi oblikovalec trendov, oseba srednjih let ali starejša generacija, vsi imamo radi svoje velike in majhne božične tradicije. Vsi želimo Božično – novoletne praznike narediti posebne in v njih uživati z veliko veselja. Villeroy&Boch Božična kolekcija – očarajte z božičnimi idejami za darila Villeroy&Boch Christmas. Božični porcelan, osvetljene hiše, božični pevci in vse drugo. Villeroy&Boch ima v kolekciji prekrasne božične okraske, za res lep božični večer! Izpolnite svoj izbor božičnega porcelana Villeroy&Boch z ustreznimi jedilnimi pribori, kozarci ali namiznimi dodatki.

Kolekcijo si lahko ogledate TUKAJ

VILLEROY&BOCH KOLEKCIJA TOY’S DELIGHT

Villeroy&Boch Toy’s Delight s svojimi nostalgičnimi motivi oživlja spomine iz otroštva in prebuja pričakovanje bližajočega se božiča za vse nas. Za marsikoga je to najbolj čudovit letni čas. Ko sneg okrasi pokrajino, se po hiši vije lep vonj po pečenih piškotih, soj sveč se skrivnostno iskri, potem vsi vemo, da kmalu pride božični večer. Tudi miza bo v adventnem času z ljubeznijo okrašena z božičnim Villeroy&Boch servisom. Porcelanski dekorji so bili oblikovani z veliko pozornosti do detajlov: majhne sladkorne palčke, medenjaki, jabolka, konjički in kot osrednja točka čudovito okrašeno božično drevo. Ta servis se popolnoma prilagodi vašemu osebnemu okusu, saj je veliko izdelkov na voljo v različnih barvnih različicah: v svetlo beli, temno rdeči ali močno zeleni. Če izberete eno samo osnovno barvo, bo celota videti zelo harmonično in plemenito. Barve je mogoče tudi lepo kombinirati in pričarati veselo razpoloženje za mizo. Villeroy&Boch Božična kolekcija – očarajte z božičnimi idejami za darila Villeroy&Boch Christmas. Božični porcelan, osvetljene hiše, božični pevci in vse drugo. Villeroy&Boch božični porcelan zagotavlja odlične božične okraske. Res odličen božični večer! Izpolnite svoj izbor božičnega porcelana Villeroy&Boch z ustreznimi jedilnimi pribori, kozarci ali namiznimi dodatki. Villeroy&Boch je ena vodilnih mednarodnih premium znamk za prefinjen porcelan.

Kolekcijo si lahko ogledate TUKAJ

VILLEROY&BOCH KOLEKCIJA TOY’S DELIGHT ROYAL CLASSIC

Villeroy&Boch predstavlja belo-belo različico priljubljene uspešnice kolekcije Toy’s Delight z dekoracijo Toy’s Delight Royal Classic. Servis prikazuje reliefne okraske in božično temo, zanj pa je značilen poseben videz. Seveda lahko Toy’s Delight Royal Classic kombiniramo s kolekcijo Toy’s Delight. Toy’s Delight Royal Classic se ponaša z elegantnimi dodatki in klasično ponudbo belega namiznega servisa z visokokakovostnim porcelanskim reliefom – kot nalašč za praznično sezono. Ta relief je okrašen s prazničnimi božičnimi motivi, kot so listi božiča in značilne božične figure. Kolekcija se čudovito ujema z izdelki Toy’s Delight in njihovimi božičnimi barvami. Če imate raje bolj eleganten videz preprosto združite Toy’s Delight Royal Classic z Manufacture Rock in ustvarite čudovit črno-bel kontrast.

Kolekcijo si lahko ogledate TUKAJ

Naslovna fotografija: Coincasa

Božična kolekcija na voljo v Coincasi v 4. nadstropju Name ali Coincasa spletni trgovini.

Aktualno