Nosite trendne poletne obleke kot Francozinje

Čeprav privlačnost francoskega sloga ne popušča vse leto, nas ta vedno najbolj prevzame prav poleti. Zakaj? Ker nihče v najtoplejših mesecih ne blesti v subtilno preprostih in obenem tako šik oblačilnih kombinacijah kot Francozinje. Njihov slog je opazen in hkrati ‘tih’. Tokrat smo za vas poiskali tri trendne poletne obleke in jih skombinirali tako, kot bi to storile Francozinje.

1. PLETENA OBLEKA
Francozinje nosijo maksi pletene obleke vse leto. Lahko jih nosite doma, za dnevne dogodke in celo za večerne dogodke. Vse je odvisno od izbrane obutev. Pletene obleke poleti za kul festivalsko vzdušje to poletje nosite v družbi džins jakne in nizkih pohodnih sandal s svetlikajočimi detajli.

SPLETNI NAKUP

Obleka Pepe Jeans
110,00 €
Jeans jakna Benetton
69,95 €
Sandali Copenhagen Shoes
119,50 €
Srednja torba U.S.Polo
104,50 €

2. DAMSKA OBLEKA ZA VRTNO ZABAVO
Damska obleka ali ‘čajna’ obleka, kot jo v tujini radi poimenujejo, zahteva ob sebi klasične modne dodatke enostavnih oblik. Ob slabšem vremenu čez oblecite suknjič v svetlih pastelnih odtenkih oziroma nevtralni beli barvi.

Profimedia
Obleka Kocca
335,00 €
Blejzer Kocca
243,00 €
Srednja torba Tosca Blu
188,50 €
Sandali Festa
209,50 €

3. ČIPKASTA MINI OBLEKA
Kratka čipkasta obleka je nadvse dobrodošla poletna obleka. Francozinje bodo zraven z veseljem obule polsandale v slogu Chanela ali čisto običajne bele superge. V zadnjem primeru bodo v svoje lese vpletle še svileno ruto, ki služi kot trak za lase.

Profimedia
Obleka Ted Baker
295,00 €
Sandali Lodi
149,00 €
Nakupovalna torba MariaCeline
99,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno