Nosite mokasinke kot vplivnica Elsa Hosk

Mokasinke, še posebej različice z višjim in bolj robustnim podplatom, so se uveljavile kot klasičen in brezčasen kos v omari vsake modne navdušenke. Nedvomno veljajo za enega najbolj udobnih čevljev z nizko peto, zato ni nič čudnega, da so mokasinke v svojo stalno ponudbo uvrstile tudi luksuzne modne hiše, kot so Chanel, Celine, Gucci in Prada. Med zvezdnicami, ki opredeljujejo modne trende, jih boste pogosto videli na Hailey Bieber, Sienni Miller in Elsi Hosk. Slednja mokasinke zelo rada obuje k raznolikim oblačilnim kombinacijam, k prevelikemu suknjiču in krilu, džinsu in usnjenem plašču

In ker smo v Nami vedno v koraku s časom, smo za vas pripravili resnično pestro ponudbo mokasinov, ki bodo postavili jesensko piko na i tudi vašemu modnemu slogu. Obiščite oddelek modnih dodatkov v pritličju Name in izbirajte med mokasinkami z debelejšim podplatom, večbarvnimi modeli, barvnimi mokasinkami v ubito rdeči in zeleni barvi, mokasinkami z detajli, kot so pentlje, verige, rese in okraski iz kristalov … .

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Mokasini Bruno Premi
178,50 €
Mokasini Tosca Blu Studio
164,00 €
Mokasini Movimenti
184,50 €
Mokasini Copenhagen Shoes
119,95 €
Mokasini Lodi Love
185,00 €
Mokasini Karl Lagerfeld
249,95 €
Mokasini Movimenti
174,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno