Nosite mokasine tako kot Hailey Bieber

Da so mokasinke povsem obnorele modni svet, ni treba posebej izpostavljati. Stilisti in modne vplivnice jih vključujejo v stajlinge, ki so si po vzdušjih povsem različni. Od športnih različic, ko mokasine kombinirajo tudi s trenirkami in športnimi suknjiči, do elegantnih kombinacij, kjer mokasine obujejo h klasičnemu hlačnemu kostimu, in druženja z oblekami.

Mokasine nadvse rada obuje tudi Hailey Bieber. Ljubi so ji tako modeli z robustnejšo peto, ki jih nosi v slogu nove šolske uniforme, oziroma kratkimi krili in hlačami ter prevelikimi suknjiči, kot tudi retro izvedba mokasinov v slogu 70. let, ki se odlično podajo k njenim minimalističnim kombinacijam z džinsom. Hailey poskrbi, da so mokasini ključni kos njenega stajlinga tako, da jih nosi skupaj z belimi nogavicami ali kar na boso nogo.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Mokasini Love Moschino
211,50 €
Mokasini Movimenti
169,50 €
Mokasini Tosca Blu Studio
140,50 €
Mokasini Copenhagen Shoes
104,50 €
Mokasini Copenhagen Shoes
124,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno