Nosite kopalke to poletje kot modna dekleta v mondenih letoviščih

Kopalke so ključni element poletne garderobe. To sezono pa jih modna dekleta in vplivnice ne nosijo samo na plaži, ampak kot del stajlinga, v katerem se odpravijo tako na plažo kot na sprehod po mestnih ulicah ali v klub. V Nami boste našli pestro ponudbo kopalnih modrčkov in enodelnih kopalk različnih krojev in barv, ki jih lahko vključite v to svežo modno kombinacijo. Na svoj račun bodo prišle tako tiste, ki prisegajo na minimalistične, enobarvne rešitve, kot tudi vse, ki so jim ljubi svetleči materiali, pisani vzorci in vpadljivi detajli.

Kopalke nosite s širokimi padajočimi hlačami, pod bluzo v kombinaciji z bermuda kratkimi hlačami ali džinsom, skupaj z dolgim, v krogu krojenim krilom, ali mini oprijeto različico.

SPLETNI NAKUP

Model nosi kopalke nedrček Etam 36.90 EUR, hlače za plažo Twinset 151.00 EUR, torbo Twinset 248.00 EUR, sandali Twinset 205.00 EUR.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Kopalke nedrček Etam
36,90 €
Kopalke nedrček Benetton
29,95 €
Kopalke nedrček Calvin Klein
59,90 €
Kopalke nedrček Lisca
37,90 €
Kopalke nedrček Palmers
79,99 €
Kopalke nedrček Twinset
130,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno