MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nosite bunde kot Skandinavke

Če bi morali izbrati kraj, kamor se velja odpraviti po modne zimske namige, je to gotovo København. Mi smo mesto na severu izbrali, da bi nam njihove modne poznavalke pokazale, kako nositi zimsko bundo. Dolgo ali kratko, zapeto do vratu ali povsem razpeto, v kombinaciji z obleko ali džinsom, na sprehodu po mestu ali v prvi vrsti na tednu mode.

Prešite jakne, napolnjene s toplim polnilom, so na severu Evrope zelo priljubljene in so skoraj povsem nadomestile krznene plašče. In ker jim je modni svet skupaj z nekaterimi zvezdnicami prižgal zeleno luč tudi, ko je govora o bolj elegantnem slogu oblačenja, jih Skandinavke že nekaj časa uspešno kombinirajo tako z zimskimi čevlji kot tudi salonarji z visoko peto.

Preverite res bogato ponudbo bund v Nami in njihovi v spletni trgovini.

SPLETNI NAKUP

Profimedia
Profimedia
Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bunda S.Oliver Black Label
229,00 €
Bunda G-Star
309,95 €
Bunda Esprit Collection
229,00 €
Bunda Fracomina
261,90 €
Bunda Sisley
189,00 €
Bunda Canadian classics
459,00 €
Bunda Benetton
139,00 €
Bunda Betty Barclay
379,00 €
Bunda Didriksons
280,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno