North Sails: oblačila za ‘mornarje’ po duši

Leta 1957 je inženir Lowell North v Kaliforniji ustanovil North Sails, predvsem pa je imel, ko je snoval znamko, v mislih jadralce ter oblačila in obutev, povezana z jadranjem.

North Sails je vse odtlej prepoznavna znamka za vse, ki radi jadrajo, ki imajo radi modna in kakovostna športna oblačila. Njihove vetrovke so dosegle svetovni sloves in veljajo za prestiž v tej vrsti oblačil.

V kolekciji pomlad/poletje 2024 izrazito prevladuje modra barva. Tista mornarska modra, a tudi električno modra, udarna barva, ki se je ne spregleda. Modre so tanjše jakne (bomberji), modre so chino hlače, pa športni puloverji, t-shirti in športna obutev (iz bombažnega platna).

Športno-modni in mornarski videz vselej dobro dopolnjuje bela barva (dolge in kratke hlače, t-shirti, bele lanene srajce). Se pa tudi North Sails v novi kolekciji ne brani drugih barv, denimo živo rumene, rožnate, zelene in opečnate.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna North Sails
189,90 €
Chino hlače North Sails
89,90 €
Jopica North Sails
95,00 €
Kratke hlače North Sails
99,90 €
Kratke hlače North Sails
89,90 €
Majica kratek rokav North Sails
35,00 €
Srajca dolg rokav North Sails
89,90 €
Športni pulover North Sails
119,90 €
Superge North Sails
109,00 €
Brisača North Sails
49,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: North Sails

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno