North Sails


North Sails je leta 1957 ustanovil Lowell North, ameriški mornar in dobitnik zlate olimpijske medalje. North je bil tudi inženir, ki se je metodično osredotočil na gradnjo jader, ki so bila hitrejša od vseh konkurentov. Leto za letom so bili Lowell North in njegova ekipa pionirji v inovativnih tehnologijah, ki so osvojile veter in vodo. Raziskal je ocean. In zmagal na dirkah.

Danes njegov navdih živi naprej v oblačilih North Sails, ki so zasnovana in razvita tako, da se lahko njihovi kupci osredotočijo na tisto, kar je zanje pomembno. Ob morju ali ob navigaciji sodobnega načina življenja.

Moto North Sails je "Go Beyond". Iti tja, kamor drugi ne morejo. Vedno imajo v mislih raziskovanje in inovacije. To so njihovi stebri, to je temelj njihove blagovne znamke in njihovega podjetja. Kot podjetje, ki je tako tesno povezano z oceanom, ugotavljajo, da imajo odgovornost skrbeti zanj in pomagati ohranjati naš planet in to cenijo kot tretji steber, ki jih vodi, to je del njihove strateške usmeritve.

Uporabljajo reciklirano plastiko in zmanjšujejo vnos plastičnih mas. Njihovi razvijalci raziskujejo reciklirane tkanine. Prizadevajo si za vlogo pri osveščanju o onesnaženosti planeta. Nekateri njihovi izdelki so že izdelani iz recikliranega materiala. Za nove kolekcije napovedujejo še večje izboljšave.


North Sails je nova blagovna znamka, ki jo najdete v 2. nadstropju ljubljanske Name, na oddelku Moška moda.

 

 
North Sails Majica 69,00 €
69,00 €48,30 €
North Sails Majica 35,00 €
35,00 €
North Sails Hlače 89,00 €
89,00 €
North Sails Pulover 99,00 €
99,00 €