Nina Šušnjara o ekskluzivnem sodelovanju Nama x SNYR by Susnyara

Na modni klepet smo povabili oblikovalko Nino Šušnjara, ki je ekskluzivno za Namo oblikovala nadvse aktualno vrečko iz blaga za večkratno uporabo, ki jo bodo ženske z veseljem in ponosom nosile po opravkih. Vrečka, ki je oblikovana in izdelana v Sloveniji, pa ni samo lep poklon trajnosti, temveč tudi uporaben modni dodatek. Vrečka Nama x Susnyara je v omejeni izdaji na voljo na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name.

SPLETNI NAKUP

1. Trajnostne vrečke iz blaga že nekaj časa niso samo vrečke, temveč pravi modni dodatek, ki je še posebej priljubljen med mladimi. Veliko jih jo namreč nosi kar namesto torbe. Kako jo dojemate vi?

Podobno. Še posebej ker želim živeti kar se da spontano, imam eno tako vrečo z nujnimi stvarmi vedno v avtu ali pri sebi. Je zelo hvaležen modni dodatek, ki ne potrebuje veliko. Ko sem na terenu in ko raziskujem in brskam za novimi materiali, mi pride še posebej prav. Vmes pa z njo vedno lahko opravim tudi kak spontan nakup.

2. Kje ste našli navdih za oblikovanje trajnostne vrečke Nama x SNYR by Susnyara?

Ker sta tako Nama kot SNYR by Susnyara bazirani v Ljubljani, sem navdih našla med ljubljanskimi vrbami. Vrba ima res lepo simboliko, ker zelo dobro ponazarja trdnost, prilagodljivost, stabilnost, agilnost, trdoživost in novo življenje vseh nas kot tudi veleblagovnice Nama, ki je preživela dve zelo turbulentni leti, a je v tem času s svojo agilnostjo doživela transformacijo iz klasične fizične v digitalno ponudnico mode – preživela in na novo zaživela.

3. Kako pomembna je pri vašem ustvarjanju trajnost?

Sama se poskušam na vseh področjih čim bolj držati ravnovesja. Torej, rada si privoščim novo stvar, če je ta sporočilna, narejena z ljubeznijo in pod pravimi pogoji. Potem pa za tako stvar tudi skrbim in jo negujem kar se da dolgo. Zato tudi sama ustvarjam tovrstne izdelke. Vsa sodelovanja, ki jih ustvarimo, sporočajo, da smo skupaj močnejši. Naše kolekcije in vsi samostojni projekti pa so vedno narejeni v limitiranih količinah ali pa so celo unikati. To nam je res pomembno. Kvaliteta pred kvantiteto.

4. Kako se sami poistovetite z napisom, ki krasi trajnostno vrečko? (Raziskuj. Ustvarjaj. Izrazi. Navdušuj. Izpopolnjuj.)?

Meni osebno to predvsem predstavlja oziroma časti našo individualnost, ki je unikatna. Da sledimo notranjemu glasu, da smo radovedni, ustvarjalni in samozavestni. Da se znamo sprejeti tam, kjer je treba, in da izboljšujemo tista področja, kjer lahko postanemo boljša različica sebe.

5. Nam lahko zaupate, katera je vaša priljubljena modna destinacija v Sloveniji?
Seveda, Nama.

Iskreno … meni osebno je Nama najbolj pozitivna, topla in prijetna modna veleblagovnica v Sloveniji. Je tudi najbolj feminilna med vsemi. Z njo me povezujeta nostalgija in hkrati upanje na lepo prihodnost. Že to naše sodelovanje je dokaz, da se lokalna podjetja podpiramo in si želimo drug za drugega, da prosperira in cveti.

6. Ključni zimski kosi, ki so sestavni del vašega modnega sloga?

Iz vizualca pozimi preidem na kinestetika. Zimski ključni kosi so tako zame predvsem udobna, topla, prijetna in naravna oblačila in dodatki. Vsak dan bolj si želim, da bi dom zjutraj zapustila z odejo vred, zato so tudi moji zimski kosi vse bolj taki.

7. Kako in s čim bi vi kombinirali trajnostno vrečko Nama x SNYR by Susnyara?

Vrečka (shopper) Nama X SNYR by Susnyara ni izključevalna, ampak združuje. In ne morete zgrešiti.

Tudi videz vreče je v osnovnih tonih zato, da se bo lahko podala k prav vsakemu osebnemu stilu posameznika.

Če bi dala še en nasvet, pa naj bo ta: Želim si, da shopper uporabljate čim bolj modro in na polno hkrati.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Trajnostna vrečka Nama x Susnyara
19,90 €


Naslovna fotografija: Arhiv Nama

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno