Nagradna igra: Mon Guerlain Bloom of Rose

Mon Guerlain dišave so navdih dobile v slavni igralki, režiserki, humanitarni delavki, ambasadorki organizacije UNHCR in eni najlepših in najprivlačnejših žensk na svetu – Angelini Jolie.

Mon Guerlain Bloom of Rose ponazarja ženstvenost svobodne ženske polne moči, drznosti in poguma. Samozavestna, sijoča, srečna, vesela in resna hkrati,  kompleksna, edinstvena in ponosno vsestranska.

Soustvarjena s strani Guerlain mojstra parfumerja, Thierry Wasserja in parfumerke Delphine Jelk, je dišava Mon Guerlain olfaktivna partitura, ki se poigrava s parfumskimi notami kot z različnimi vidiki ženskosti.

PRAVILNIK NAGRADNE IGRE   

NAMA IN, d.o.o., Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju NAMA) v sodelovanju s Promands d.o.o., prirejata nagradno igro na področju republike Slovenije z znanim dobitkom: ženska dišava Mon Guerlain Bloom of Rose.

Nagradna igra bo potekala v času od nedelje, 23.1.2022 od 20.00 ure do 27.1.2022 do 20.00 ure. Udeležba v nagradni igri ni pogojena z nakupom v poslovalnicah Nama. Udeleženec nagradne igre je vsaka polnoletna fizična oseba (ali njen zakoniti zastopnik), ki bo:

  1. Všečkala objavo in začela slediti IG profilu @nama
  2. Odgovorila na nagradno vprašanje: Po kateri slavni igralki so navdih dobili za Guerlainovo dišavo, Mon Guerlain Bloom of Rose? 
  3. Možnosti si povečajte z deljenjem te objave na vašem storyju.

Zmagovalko bomo izžrebali v četrtek, 27. 1. 2022 ob 20.00 uri.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki sodelujejo pri organizaciji, pripravi in izvedbi nagradne igre, ter zaposleni v podjetju NAMA.

Pravila nagradne igre so na voljo na upravi družbe ter na internetni strani www.nama.si in so obvezujoča za organizatorja nagradne igre ter za vse udeležence, ki se odločijo sodelovati ter tako priznavajo ta pravila in se jih obvezujejo tudi upoštevati.

Vsi osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen obveščanja o izidu nagradne igre in identifikacije nagrajenca.

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali eno nagrajenca/ko, ki bo za nagrado prejel/a žensko dišavo Mon Guerlain Bloom of Rose.

Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino niti za drugo vrsto ali tip nagrade.

NAMA si pridružuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili in ali ni izpolnjeval pogojev. V tem primeru organizator izžreba novega nagrajenca.

Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan predložiti davčno številko. Organizator nagradne igre NAMA je odgovoren za plačilo dohodnine in morebitnih drugih davčnih obveznosti, ki izhajajo iz tega naslova.

Žrebanje bo potekalo 27.1.2022. Žrebanje bo interno. Rezultat žrebanja je dokončen. Pritožbe niso možne.

Rezultat žrebanja bo objavljen na uradnem IG profilu @nama.si, pod nagradno objavo, 27. 1. 2022. Nagrajenec bo obveščen o nagradi na svojem IG profilu.

Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado najkasneje do v 3 tednih od žrebanja.

NAMA lahko v vsakem trenutku spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. NAMA bo vsako spremembo ali zaključek nagradne igre ustrezno objavila tako, da bodo udeleženci s tem seznanjeni.

Za tolmačenje posameznih členov tega PRAVILNIKA so pristojni izključno predstavniki podjetja NAMA, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti odvetnika.

Aktualno