Nosite usnjeno jakno kot Cindy Crawford

Usnjena jakna prav gotovo spada med oblačila, v katere velja vložiti več denarja. Pravo usnje bo ob pravi negi trajalo precej dlje (pravzaprav zelo dolgo) kot različica iz umetnega usnja. Poleg tega je usnjena jakna tisti kos oblačila, ki nikoli ne gre iz mode. Še več, nosite jo lahko tako v športni izvedbi v kombinaciji s trenirko, v preverjeni in vedno všečni kombinaciji z džinsom, belo majico in supergami ali v družbi ženstvene romantične obleke. Tokrat smo modni navdih, kako nositi usnjeno jakno, poiskali pri modni ikoni in nekdanjem super modelu Cindy Crawford.

Jesenski modni nasvet

Ko bo zunaj pritisnil pravi jesenski mraz, namesto običajne majice pod usnjeno jakno oblecite rebrast puli pulover v bež barvi. V kombinaciji z obleko pa sandale zamenjajte s črnimi hlačnimi nogavicami in gležnjarji (s peto ali brez) ter okoli vratu ovijte volnen šal v svetlejših barvnih tonih.

Cindy Crawford, Profimedia

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Profimedia

Usnjena jakna Street One.
199,99 €
Gležnjarji Bruno Premi.
154,50 €
Torba Guess.
157 €
Pulover Esprit Casual.
59,99 €
Superge Luz da Lua.
139,50 €

Aktualno