MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Zoya: Naj skrb za lepoto ne vpliva na vaše zdravje

Zoya laki za nohte so ustvarjeni, da ponudijo najboljše z vidika lepote, pri tem pa prispevajo k manjšemu onesnaževanju planeta. So prvo podjetje lakov za nohte, ki so 100 % ne-toksični in ‘Big10 Free’, kar pomeni, da v Zoya lakih ni škodljivih snovi, kot so formaldehid, formaldehidna smola, DBP, toluen, kafra, trifenil fosfat (TPHP), parabeni, ksilen, etil tosilamid in svinec. Laki so dolgo obstojni in primerni za nosečnice.

SPLETNI NAKUP

Zoya, od leta 1986 vodilna v svetu kozmetike, je ena najbolj inovativnih profesionalnih lepotnih znamk ter je predana zagotavljanju visoko kakovostnih, trajnostnih, veganskih in »cruelty-free« kozmetičnih izdelkov.

Izdelki so varni in vredni zaupanja, saj ne predstavljajo nevarnosti vam ali okolju. Osredotočeni so na varno lepotno izkušnjo, s katero spoštujejo naravo že od proizvodnje in pakiranja naprej.

Bodite sprememba! Izberite Zoya lake za nohte! 100% brez nevarnih sestavin. 100% dobri zate.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Lak za nohte Zoya
12,90 €
Lak za nohte Zoya
12,90 €
Lak za nohte Zoya
12,90 €
Lak za nohte Zoya
12,90 €
Lak za nohte Zoya
12,90 €


Naslovna fotografija: Zoya

Aktualno