Ni pametno zgrešiti z modnimi dodatki ali čevlji

Da so modni dodatki pika na i izgleda, zveni že kot kliše, a kljub temu drži. Skrbno izbrani modni dodatki in seveda čevlji ali športne copate so ključni za popolni izgled modnega moškega.

Nič ne pomaga, če moški izbere dober outfit – hlače, srajco, pulover, jopico ali moško obleko – če bo zraven izbral neprimeren pas, napačne barve nogavic, neprimerne čevlje ali nemodno torbo oziroma nahrbtnik.

Dizajnerski usnjeni nahrbtniki še kar ostajajo trendovski izbor, pa tanjše enobarvne torbe za prenosni računalnik tudi. Čeravno se zdi, da pri poslovnem izgledu izginjajo kravate ali metuljčki pri bolj slavnostnih oblačilih, je zanimiva in ne preveč vpadjiva kravata še vedno lahko primeren moški dodatek k (poslovni) obleki, medtem ko tudi nevsiljiv manjši črn metuljček pri večernih oblačilih lahko vzbudi pozornost.

Medtem ko mladi moški za bolj ‘kul’ izgled še vedno lahko nosijo kapo s šiltom, bodo resni (poslovni) moški izbrali kakovostne usnjene čevlje z vezalkami (priporočam jih v rjavi barvi), bolj trendovski moški pa lahko izberejo modne športne copate ali čevlje, ki hitro razbijejo resnost poslovnih oblek, a dodajo tisti posebni modni pečat. Tako naredijo denimo vedno modni Italijani!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Torba za prenosnik Hexagona
99,00 €
Nahrbtnik G-Star
129,95 €
Pokrivalo Esprit Casual
29,99 €
Pas Salsa
25,90 €
Kravata Olymp
29,95 €
Metuljček Olymp
29,95 €
Čevlji Exton
139,50 €
Čevlji Digel
134,50 €
Superge Exton
137,50 €
Superge Exton
143,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno