Namini dnevi in do 15 % popusti, samo do 18. septembra

Tradicionalni Namini dnevi, ko jesenske novosti lahko štiri dni nakupujete z do -15 % popustom, so tu. Samo do sobote, 18.9. lahko izkoristite do -15 % popusta na nove kolekcije jesen/zima 2021*!

V pritličju, 1., 2. in 3. nadstropju Name lahko ujamete do -15 %  popust na nove kolekcije oblačil, obutve, dodatkov in perila. – 10 % popuste velja na obutev znamke UGG in na kozmetiko.

COINCASA, 4. nadstropje

10 % popust na vse izdelke z redno ceno.

BABY CENTER, 5. nadstropje

10 % na vse izdelke z redno ceno*.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Tom Tailor

Ženska oblačila

Moška oblačila

Kozmetika

COINCASA, 4. nadstropje

V Coincasi vas čaka 10% popust na vse izdelke z redno ceno.

Ne zamudite Naminih dni in ujemite do 15 % popusta na nove kolekcije jesen/zima 2021!

Akcija velja od 15. – 18. septembra 2021.

*Popust se obračuna pri blagajni. Popusti se ne seštevajo. Akcije se med seboj izključujejo.

*V Babycentru so aktualne akcije, klubske akcije z bonusi, ostale promocije ter izdelki s popustom izključeni iz akcije Namini dnevi.

POMEMBNO: V Nami si nenehno prizadevamo, da bo vaše nakupovanje kar se da varno, zato upoštevamo epidemiološke ukrepe in priporočila NIJZ. Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije novega koronavirusa, smejo obiskovalci v notranjost veleblagovnice vstopiti le z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenosti ali testiranju in z zaščitno masko.

Aktualno