Pomladna akcija za vse Nespresso kavne navdušence, 25 % popust v Coincasi

Nespresso je odlična izbira, če iščete popoln kavni aparat za domačo uporabo ali pisarno. Kompaktna oblika Nespresso kavnega aparata je na voljo v različnih oblikah, vsaka oblika pa je na voljo v več različnih barvah.

Vsi Nespresso kavni aparati imajo dve funkciji, zato vam ni potrebno izbirati le ene vrste kave – espresso ali dolgo kavo. V kolikor pa radi uživate v recepturah z mlekom pa so na voljo tudi aparati, ki omogočajo kavna razvajanja z mlekom.

Vsi Nespresso kavni aparati so opremljeni z visokotlačno črpalko, ki zagotavlja, da tlak porine vodo skozi kapsulo, ta pa sprosti 900 različnih arom kave. Oblika kapsule je posebej zasnovana in zagotavlja enakomerni pretok vode med ekstrakcijo. Temperatura in čas pretoka sta tovarniško nastavljena tako, da poudarita vse dragocene arome.

SPLETNI NAKUP

Da bo pomlad zadišala po kavi, so vsi kavni aparati znamke Nespresso, od 01.04. do 30.06.2022, za 25 % ugodnejši. Poleg znižanih aparatov tokratna akcija ponuja tudi DARILNI KUPON v vrednosti 20€ za nakup 50 ali več katerih koli kapsul kave Nespresso. Več informacij.

Lepo vabljeni v Coincaso, v 4. nadstropje veleblagovnice Nama ali v spletno trgovino coincasa.si.


Naslovna fotografija: Nespreso

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

*Akcija ne velja za blagovno znamko Latissima One

Aktualno