Nepogrešljiv kos modnega moškega

Pulover s kapuco ali hoody po angleško je, vsaj zame, eden prijetnejših kosov oblačila. Ponavadi so mehki in topli. Imajo jih vse znamke, od nizkocenovnikov do luksuznih modnih hiš, med njimi denimo Dior. Nikoli ne bom pozabil, ko mi je mati še kot fantku iz Trsta prinesla temno moder pulover s kapuco in z dvema velikima našitima rumenima številkama. Odtlej sem ‘zaljubljen’ v ‘hoodyje’.

Čisto pravi ‘hoodyji’ s trakci za stiskanje kapuce okrog vratu nimajo zadrg, vedno se oblečejo čez glavo. Njihova prednost je, če so zimski, torej debelejši in toplejši, da je dovolj, da imamo spodaj majico s kratkimi ali dolgimi rokavi, čezenj pa oblečemo puhovko ali ohlapnejši plašč. Če izberemo plašč, bomo kombinacijo s puloverjem s kapuco, ki je bolj športno oblačilo, spremenili v modno obliko oblačenja za moškega.

Prednost ‘hoodyja’ je torej, med drugimi, da se lahko iz športnega in lahkotnješega kosa ob drugih modnejših oblačilih hitro spremeni v precej trendovski moški kos garderobe. Ne nazadnje, vsak dan ga nosi tudi milijarder, ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Pulover Antony Morato
115,00 €
Pulover G-Star
109,95 €
Pulover G-Star
99,95 €
Pulover Salsa
59,95 €
Pulover Tom Tailor
49,99 €
Pulover Colmar
114,99 €

Aktualno