Neonska modna poslastica

Ste vedeli, da sta neonsko zelena in rumena barva odtenka, ki najbolje poudarita vašo poletno polt? Modne navdušenke ju še zlasti rade kombinirajo z belo in bež barvo.

Kombinacija deluje zelo elegantno in obenem poletno sproščeno. Pomislite na belo bluzo in široke neonsko zelene hlače. Če želite neonsko rumeno oziroma zeleno kombinirati s črno, morate vedeti, da ta kombinacija deluje zelo vpadljivo in boste z njo gotovo opozorile vse mimoidoče (spomnite se na opozorilno barvno kombinacijo ose).

V neonske odtenke so lahko obarvani tudi vaši modni dodatki. Torbica, sandale ali natikači bodo popestrili kombinacijo oblačil v nevtralnih barvnih tonih ali večno harmonijo džins hlač in bele t- majice.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Fracomina
80,90 €
Krilo Twinset U&B Travel
104,00 €
Blejzer Selected
129,99 €
Srednja torba S.Oliver
29,99 €
Majica kratek rokav Street One
25,99 €
Dolge hlače Kaos
113,00 €
Krilo Fracomina
136,90 €
Natikači Ugg
129,90 €
Kratke hlače Street One
29,99 €
Japonke Ipanema
16,00 €
Trenirka Deha
71,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno