MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Neonska modna poslastica

Ste vedeli, da sta neonsko zelena in rumena barva odtenka, ki najbolje poudarita vašo poletno polt? Modne navdušenke ju še zlasti rade kombinirajo z belo in bež barvo.

Kombinacija deluje zelo elegantno in obenem poletno sproščeno. Pomislite na belo bluzo in široke neonsko zelene hlače. Če želite neonsko rumeno oziroma zeleno kombinirati s črno, morate vedeti, da ta kombinacija deluje zelo vpadljivo in boste z njo gotovo opozorile vse mimoidoče (spomnite se na opozorilno barvno kombinacijo ose).

V neonske odtenke so lahko obarvani tudi vaši modni dodatki. Torbica, sandale ali natikači bodo popestrili kombinacijo oblačil v nevtralnih barvnih tonih ali večno harmonijo džins hlač in bele t- majice.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Fracomina
80,90 €
Blejzer Selected
129,99 €
Srednja torba S.Oliver
29,99 €
Majica kratek rokav Street One
25,99 €
Dolge hlače Kaos
113,00 €
Krilo Fracomina
136,90 €
Natikači Ugg
129,90 €
Kratke hlače Street One
29,99 €
Japonke Ipanema
16,00 €
Trenirka Deha
71,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno