Negujte svojo notranjo in zunanjo lepoto z izdelki Elixirs & Co

V 19. stoletju je angleški zdravnik, bakteriolog in homeopat Edward Bach odkril 38 cvetlic, ki imajo izjemno pozitiven učinek na človeška čustva.

Ugotovil je, da se z določeno cvetlico lahko omili strah, z drugo se povrne človeku energijo, s tretjo pa se prežene negativne misli.

SPLETNI NAKUP

100 let pozneje, leta 1993, se je francoski poznavalec Bachovih cvetlic, Gerard Wolf odločil, da bo ustanovil svojo blagovno znamko, ki bo temeljila na Bachovih esencah. Te bo posameznik lahko zaužil v obliki samostojnega eliksirja, kot je to izvajal dr. Bach (v določeno količino vode bo nakapljal točno določeno število kapljic, ki jih bo posameznik zaužil), v formi kombiniranega eliksirja ( originalne Bachove cvetlice je povezal v zelo potentno kombinacijo, ki ji je za še večji učinek dodal eterična olja) ali pa, kar je popolna novost v svetu Bachovih kapljic – iz njih naredil roll-one, spreje za prostor, hidrolate, toaletne vode, parfumske vode in liniji za nego obraza in telesa – linijo Anti stress za sprostitev telesa in duha ter anti aging vegansko linijo Emotions.

Homeopatski vizionar Bach je predvideval, da lahko namreč učinek esenc, če jih poleg oralnega uživanja nanašamo tudi na kožo, še povečamo in blagovna znamka Elixirs & Co je njegovo domnevo več kot uspešno potrdila.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Stop kajenju Elixirs & Co
23,16 €
Energija Elixirs & Co
25,80 €
Stres Elixirs & Co
17,97 €
Parfum volupte(s) de bach Elixirs & Co
40,18 €
Anti-stress maska za obraz Elixirs & Co
40,18 €


Naslovna fotografija: Elixirs & Co

Aktualno