MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Negovalni trendi: Naprave za čiščenje obraza ter visokotehnološki lepotni aplikatorji

FOREO, švedska vodilna blagovna znamka na področju lepotne tehnologije in velnesa, predstavlja trende, ki bodo prevladovali in oblikovali prihodnost lepotne industrije v letu 2022: naravni videz, trajnostne rešitve in domači lepotni rituali v sinergiji s tehnologijo, osebnim pristopom in vrhunsko učinkovitostjo.

SPLETNI NAKUP

Zelena lepota je izjemno priljubljena, zanjo pa so značilni trajnostne rešitve in želja po pristnosti in vključevanju ter minimalističen videz, ki prevzema vodilno vlogo. Poudarek je na negi uma in telesa. Kupci se bodo odločali za naložbo v nekaj kakovostnih izdelkov, ki bodo popolnoma ustrezali potrebam njihove kože. Kakovostna rutina nege kože bo nadomestila težka ličila, obrazne maske pa bodo še naprej zelo priljubljene kot odlična rešitev proti aknam, ki so posledica pogoste uporabe zaščitnih mask.

Potreba po ustvarjanju spa vzdušja v naših domovih bo priljubljena kot še nikoli do zdaj. Prav tako se pričakuje razcvet rešitev za boj proti škodljivi modri svetlobi ter vse večje število različnih tretmajev, ki se osredotočajo na zdravje kože. Dolgo bivanje doma pred televizorji, prenosniki in pametnimi telefoni namreč pomeni tveganje, in to ne le za zdravje, ampak tudi za videz posameznika.

Kategorija beauty tech in napredne tehnološke naprave, zasnovane za celovito nego posameznika, se bodo v letu 2022 še naprej pospešeno razvijale in uživale veliko priljubljenosti med kupci. Naprave za čiščenje obraza in učvrstitev kože ter visokotehnološki lepotni aplikatorji: to je le nekaj najpriljubljenejših domačih tretmajev, ki združujejo osebno nego, najboljšo učinkovitost, enostavnost uporabe in trajnost. Številne med njimi so tudi del ponudbe znamke Foreo.

Ne nazadnje se trend močne rasti predvideva tudi na področju kozmetike in nege kože. Priča bomo porastu visoko učinkovitih sestavin, kot je skvalan, in vse večji priljubljenosti serumov za obraz ter različnih drugih rešitev za nego kože in zdravljenje aken in madežev. Dnevne in nočne kreme bodo obogatene z vrhunskimi sestavinami in bolj optimiziranimi formulami, vse več se bodo uporabljale tako imenovane eye patches oz. obliži za področje pod očmi in obrazne maske, namenjene določenim predelom obraza.

Izdelki Foreo (naprave za čiščenje in učvrščevanje kože ter aplikatorji in ustrezajoče maske in serumi za obraz) so na voljo na oddelku kozmetike v pritličju Name in v spletni trgovini nama.si.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Čistilna naprava Foreo
199,00 €
Maska za čistilno napravo Foreo
19,99 €
Čistilna naprava Foreo
279,00 €
Maska za čistilno napravo Foreo
19,99 €
Čistilna naprava Foreo
159,00 €


Naslovna fotografija: Foreo

Aktualno