Nuxe
Nuxe

Nuxe

Nega ustnic

11,50 €

NUXE NEGA USTNIC
Ikonični balzam za ustnice z medom ustvarja pravo buzzzzz s tremi novimi neustavljivimi omejenimi izdajami. Vsako od teh lepo obarvanih zbirateljskih predmetov se pokloni čebelam, kar odraža zavezanost NUXE k njihovi zaščiti že več kot 10 let. Uživajte v ikonični formuli obnovitvenega balzama za ustnice , koncentraciji panjskih zakladov in dragocenih botaničnih olj, ki negujejo in mehčajo zelo suhe in poškodovane ustnice. Njegova bogata stopljena tekstura in značilen naravni vonj z notami grenivke in limone ustvarita popolnoma zasvojenost.

Sestava
- MED: POPRAVILO IN NEGOVANJE; SKRBI ZA SUHE IN POŠKODOVANE USTNICE. - PROPOLIS OLEOACTIVE®: 100% FRANCOSKI IN PRIDOBLJEN Z OKOLJU PRIJAZNO METODO EKSTRAKCIJE JE BOGAT Z DRAGOCENIMI HRANILNIMI IN OBNAVLJAJOČIMI MOLEKULAMI.

- ČEBELJI VOSEK: ŠČITI USTNICE PRED ZUNANJIMI NAPADI (VETER MRAZ).

IN TUDI:

- DRAGOCENA BOTANIČNA OLJA (SLADKA MANDLJEVA IN MOŠUSNA VRTNICA): DOPOLNJUJEJO PREPREČUJEJO SUHOST KOŽE.

- KARITEJEVO MASLO: POMIRJA IN POMIRJA; POMAGA POMIRITI OBČUTKE TESNOSTI.

90% VSEH SESTAVIN JE NARAVNEGA IZVORA

Art: 1254831

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Dostavo vrši pogodbena dostavna služba GLS in Pošta Slovenije.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Za naročila katerih znesek presega 70 € *

DOSTAVA 3,50 €
Velja za naročila katerih znesek ne presega 70 € *

*Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Za vse informacije v zvezi z izdelki ali samim nakupom se lahko obrnete na naslednje kontakte: +386 1 2522 380; +386 51 614 656; spletna.prodaja@nama.si