L'Erbolario
L'Erbolario

L'Erbolario

Nega telesa 250 ml

19,90 €

Ustvarjena, da očara moškega in zapelje ženske čute. Dišeča nota parfumske vode Ambraliquida pripoveduje o neznanihdaljavah in skrivnostnih krajih. V njenem dišečem napevu se nežni toni in poudarjeni vonj ambre zlijejo v melodijo z živahnim odmevom naravnih smolnatih eteričnih olj. Izredno prefinjena tekstura te kreme vsebuje učinkovito kombinacijo aktivnih sestavin. Med njimi izstopajo pistacijevo maslo, ki kožo izredno mehča in obnavlja, sezamovo in pistacijevo olje, ki kožo učvrstita in ji dajeta prožnost, ter izvleček ambrovca, antioksidanta z zaščitnim delovanjem. Vse to blagodejno vpliva na vaše telo, ki mu bo zapeljivost in privlačnost podarila tudi hipnotična dišava Ambraliquida. Po vsakem nanosu kreme bo koža občutno bolj čvrsta in navlažena, celotno telo pa bo zadehtelo v skrivnostnem vonju Ambraliquida.

Sestava

Art: 404772

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Dostavo vrši pogodbena dostavna služba GLS in Pošta Slovenije.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Za naročila katerih znesek presega 70 € *

DOSTAVA 3,50 €
Velja za naročila katerih znesek ne presega 70 € *

*Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Za vse informacije v zvezi z izdelki ali samim nakupom se lahko obrnete na naslednje kontakte: +386 1 2522 380; +386 51 614 656; spletna.prodaja@nama.si